Ανταλλακτικά φορτηγών & λεωφορείων
(0 προϊόντα) - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

car.gr

Τρόποι Αποστολής

Θεωρούμε σημαντικό να γνωρίζετε εκ των προτέρων τους τρόπους των αποστολών μας.

Οι αποστολές γίνονται με την Speed-Ex Courier, με Γενική Ταχυδρομική ή με κάποιες άλλες τοπικές μεταφορικές που συνεργαζόμαστε(κατόπιν συνενόησης μαζί σας). Αν οι παραγγελίες γίνουν την ίδια ημέρα μέχρι τις 16:00 μπορεί να φτάσει μέχρι το απόγευμα αλλίως την επομένη. Εάν παραλάβουμε παραγγελία μετά τις 16:00,  θα σταλθεί την επόμενη εργάσιμη. Σε περιπτώσεις που η αποστολή εκτελείται Παρασκευή η προγραμματισμένη παράδοση γίνεται την Δευτέρα.

Σας παρέχουμε 3 τρόπους αποστολής :

1) Με  την Speed-Ex Courier.

2) Με Γενική Ταχυδρομική.

3) Με τοπικές Μεταφορικές που συνεργαζόμαστε(Κατόπιν συνενόησης μαζί σας).

Και στις 3 περιπτώσεις το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται σύμφωνα με το βάρος των ειδών που παραγγείλατε.

Η Εταιρία μας Αμπατζόγλου Βασίλειος-Abparts θα διαλέξει τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς για εσάς, ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Αν η περιοχή που είστε, θεωρείται από την Courier δυσπρόσιτη, το δέμα σας θα παραμείνει στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα της εταιρίας Courier που έχει εστάλη. Σε όλες τις περιπτώσεις, υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής..

Υπάρχει η δυνατότητα, να σας σταλούν με τρόπο της επιλογή σας (ΚΤΕΛ, δικό σας courier, μεταφορικές εταιρίες κτλ.), κατόπιν συνεννόησης.

Φυσικά, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας, κατευθείαν από το κατάστημά μας, σε ώρες καταστημάτων Δευτέρα – Σάββατο, 9:00-17:30.(Σάββατο Ωράριο 9:00-15:00)

Για περισσότερες οδηγίες ρίξτε μια ματία στον χάρτη μας! Ευχαριστούμε για την Κατανόηση!! Αμπατζόγλου Βασίλειος-Abparts..

εσπα